WAT VOORBIJ IS…FEBRUARI

 

Donderdag 7 februari : WANDELEN
Voor de gelegenheid werd er gewandeld in ons dierbaar Waregem, meerbepaald de Radio 2-wandelroute.  25 enthousiaste Neosleden waren van de partij en na de deugddoende wandeling van een goeie 6 km werd er nagebabbeld in De Treffer, altijd een (vol)Treffer…

Donderdag 21 februari : SPREKER

Frank Desmet (osteopaat, slaapcoach, stressconsulent) was onze gastheer en gaf een heel uitgebreide uiteenzetting over alles wat met SLAAPPROBLEMEN te maken heeft.  Het is een bijzonder gesmaakte uiteenzetting geworden waarop maar liefst 115 leden aanwezig waren.  Vol goede moed en met een batterij aan goede tips trok iedereen naar huis in de hoop om in het vervolg wat minder schaapjes te moeten tellen….

Donderdag 28 februari : MAANDELIJKSE BIJEENKOMST
Opnieuw waren 80 leden present om te kaarten, te rummikubben of aan een volksspel deel te nemen. Afsluiten deden we zoals gewoonlijk met de lekkerste koekeboterhammen van Vlaanderen, beetje stoefen mag…. Het is goed om weten dat de rijkelijk van boter voorziene koekebokes niet uit de lucht komen vallen.  Een ploeg vrijwilligers zorgt hier maandelijks voor.  Namen noemen is altijd gevaarlijk maar voor één keer mag het, dit is de vaste ploeg : Andrea, Marie-José, Christine, Annie, Lydie, nu en dan aangevuld met een paar toevalligen.  Een groepsfoto is er niet, wel ééntje van Marie-José die in de loop van de namiddag door de grote opkomst nog snel de voorraad boterhammen moest aanvullen, zo hebben jullie toch een “sfeerbeeld”.

Het bestuur dankt van harte deze mensen die elke maand hiervoor in de weer zijn.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s