WANDELEN

 

Wandelen, altijd een mooie bezigheid in alle seizoenen.  Onderstaande foto illustreert de pracht van dezelfde boom in de 4 seizoenen.
4-seizoenen[1]
Zomer-Herfst-Winter-Lente,  steeds weer de pracht van de natuur ontdekken.  En dat kunnen we zeker tijdens de eerstvolgende wandeling van Neos Waregem want we trekken naar NOKERE.

DONDERDAG 14 MAART – 14 uur verzameling/vertrek aan De Ark

We rijden met gezamenlijk vervoer naar Nokere waar we parkeren aan Café Handelshuis, Nokeredorpstraat 45.  Vertrek onder leiding van Marie-José voor een wandeling van een goeie 6 km door de ontluikende natuur.  Er is ook gedacht aan de iets minder mobiele mensen, er is namelijk de mogelijkheid om de wandeling in te korten tot een goeie 2 km of een goeie 3 km.  Voor elk wat wils dus.

Na de wandeling is de afterbabbel uiteraard in Café Handelshuis/Nokere waar we verwelkomt worden door de zussen Madelon en Lucille die reeds 53 jaar het café uitbaten.  Niet-wandelaars zijn uiteraard ook welkom.

En moest het iets minder weer zijn, denk dan aan de gouden stelregel van een wandelaar : “Slecht weer bestaat niet, wel slechte kledij”

Tot donderdag aanstaande !!

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s