Van BEDEVAARTSMOMENT tot BROUWERIJBEZOEK…

We trokken vandaag met 64 leden naar KERSELAERE/Oudenaarde voor een bedevaartsmoment gecombineerd met – voor de liefhebbers – een wandeling.
Voorzitter Roger, secretaris Luc en Marie-José zorgden voor een ingetogen korte plechtigheid met mooie teksten en een paar gekende Marialiedjes, actief meegezongen door onze leden.

Zoals voorzien had Marie-José voor 2 wandeltrajecten gezorgd, de kleine vlakke wandeling en een grotere met een heuvelachtig parcours.  Vooral deze laatste was een toppertje, wat zijn onze Vlaamse Ardennen toch mooi !!!  Het was genieten geblazen. Bedankt Marie-José voor het vele voorbereidingswerk dat je hier in steekt.
Nadien vervoegden de wandelaars de niet-wandelaars in de Jan van Gent.  Heerlijk terrasjesweer en de nodige streekbieren maakten de tongen snel losser !!
We kijken terug op een supergeslaagde namiddag !!!

De streekbieren van deze namiddag brengen ons naadloos naar onze activiteit van volgende week, donderdag 8 juni. Die dag maken we namelijk de geboorte mee van een Streekbier, we bezoeken dan namelijk BROUWERIJ VAN HONSEBROUCK – Kasteelbier – in IZEGEM !!!

kasteelblond_donker-roodenhoed-1_1024x683[1]
Deelnameprijs is 25 euro (inbegrepen : bus, bezoek, degustatie en een leuke attentie na het bezoek)
ER ZIJN NOG ENKELE PLAATSEN VRIJ !!!
Als je er nog wil bij zijn, schrijf dan snel in bij Hans (056/713938 of 0474/430956)

Vertrek aan de Ark om 13u45

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s