FIETSTOCHT

Beste Neoslid,

Graag nodigen we U uit om deel te nemen aan onze FIETSTOCHT die doorgaat op 

DONDERDAG 16 JUNI Vertrek om 14 uur aan de kerk van het Gaverke

We rijden naar NOKERE.  Laat u vooral niet afschrikken door de bestemming, we doen heus Nokereberg niet aan.  Vermits het uitstekend weer zal zijn maken we er een gezapig tochtje van, 26 km in totaal.  We nemen ruim de tijd op onze tussenstop, het HANDELSHUIS in Nokere.  Dit etablissement is recent veranderd van eigenaar, het is nu meer een brasserie/tearoom in plaats van vroeger enkel café.  Dat betekent dat de liefhebbers bijvoorbeeld pannenkoeken, wafels of een ijscrème kunnen nuttigen.

Mocht U nog vragen hebben dan is Julien (0476/540437) deze keer de verantwoordelijke want Marie-José is met verlof.    

(Deze info wordt enkel verstuurd naar de leden die over een emailadres en internet beschikken.  Mocht U vrienden/leden hebben waarvan U weet dat ze ook graag fietsen, wil hun dan deze info overmaken, waarvoor onze dank)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s