LEDENHERNIEUWING 2021

Het Coronavirus heeft ieder van ons stevig in de greep en heeft een grote impact op ons sociaal leven. Normaal gezien ontvangt U rond deze tijd een bezoek van één van onze bestuursleden met het oog op de ledenhernieuwing 2021.
Omdat de huidige situatie helaas geen persoonlijke bezoeken toelaat hebben we een enveloppe in uw brievenbus gedeponeerd.

Allereerst vindt U in deze omslag uw lidkaart 2021.  We bieden U deze geheel GRATIS  aan.  Dat is de tussenkomst van Neos Waregem voor het feit dat er dit jaar zo goed als geen activiteiten/bijeenkomsten waren en het ook voor 2021 nog koffiedik kijken is wat er zal kunnen doorgaan.

Verder in de omslag is de JAARKALENDER van Neos Waregem te vinden.  Ons volledig Programma 2021 is er in verwerkt zodat U gemakkelijk de geplande activiteiten kunt volgen.

Er is echter een grote “MAAR”Niemand weet hoe de coronasituatie gaat evolueren en welke beperkingen in 2021 nog van kracht zullen zijn.  We gaan daarom spijtig genoeg NIET met het beschreven programma van op de Jaarkalender van start kunnen gaan en zullen wachten tot er meer duidelijkheid is wat mag en wat niet mag.
U zal van ons  rond de jaarwisseling, of ten laatste in de loop van januari, een NIEUWSBRIEF ontvangen met daarin de duidelijke uitleg wanneer er werkelijk gestart wordt met de activiteiten/bijeenkomsten zoals ze nu al vermeld zijn op de Jaarkalender.  Bij twijfel, contacteer gerust iemand van het Bestuur.

Wij moeten nu eenmaal in het belang van iedereen de regels respecteren en hopen dat we hier met zijn allen gezond en wel uitkomen.

We wensen U allen een zo goed mogelijk jaareinde toe, terzelfdertijd hoopvol kijkend naar een beter 2021.

Roger Amez
Voorzitter

Eén reactie op “LEDENHERNIEUWING 2021

  1. Christiane Demeester schreef:

    Wat een mooi gebaar om ons in 2021 gratis te laten genieten van ons lidgeld. Zoveel moeite gedaan om ons steeds op de hoogte te houden van wat nog steeds niet kan. Voor dit alles en jullie inzet een dikke DANK U WEL en hopelijk wordt alles vlug opgelost en hebben we weer ons sociaal contact want we missen dit geweldig. Veel warme groetjes en hou jullie goed. Christiane

    Verstuurd vanaf mijn iPhone

    >

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s