ANNULATIE ACTIVITEITEN – VERLENGING

NEOS WAREGEM – NIEUWSBRIEF – JUNI 2020

 Beste Neosvrienden,

Het coronavirus en alles wat daar rondhangt heeft ons goed getroffen. Wie had gedacht dat we nog zoiets zouden meemaken. Niets of niemand wordt of werd gespaard met de gevolgen daarvan. Dat we ontwaken in een nieuwe wereld staat als een paal boven water.

Binnen Neos Waregem werd al eerder beslist om alle activiteiten tot eind augustus te schrappen. De gehele toestand is nog altijd koffiedik kijken. Wat de nabije toekomst betreft, we hebben geen glazen bol en toch moeten we een beslissing nemen voor de eerstvolgende maanden en hopen dat het de juiste is.

We stelden ons heel wat vragen. Het bedrijfsbezoek aan La Lorraine (28 oktober) werd door de firma zelf geannuleerd en ditmaal definitief. Het is ook niet aangewezen om met de bus de uitstap naar Lauwers te doen (19 november). De inschrijvingsgelden voor deze 2 trips worden uiteraard teruggestort. Wat met het veilig verlopen van onze Maandelijkse Bijeenkomsten of simpelweg onze wandelingen of onze fietstochten ? Wat zal er nog mogelijk zijn op vlak van catering ? Enzovoort, enzovoort. We kunnen met de beste wil momenteel geen antwoord geven op deze vragen.

Na overleg hebben we dan ook met heel veel pijn in het hart besloten om ALLE GEPLANDE ACTIVITEITEN TOT EN MET 15 DECEMBER 2020 NIET meer te laten doorgaan. Om het jaar enigszins in schoonheid te kunnen afsluiten zullen we wel voor iedereen ons gekend KERSTFEEST organiseren en dat op Donderdag 17 december 2020. We maken er een mooie “Kerst”namiddag van en zullen U dit geheel gratis aanbieden.

Intussen gaan we het programma voor 2021 klaarstomen. De bestuursleden zullen zoals ieder jaar hun ronde doen eind oktober/begin november voor de hernieuwing van het lidmaatschap en jullie terzelfdertijd alle info geven over ons programma 2021.

We hopen dat jullie onze beslissing kunnen steunen. Tot slot hopen we samen met U dat er snel een vaccin op de markt komt zodat we met zijn allen in de herfst van ons leven weer echt van alles kunnen genieten en Neos Waregem daar weer tenvolle zijn steentje kan toe bijdragen.

ZORG GOED VOOR ELKAAR !!!

Met vriendelijke groeten,

Roger Amez
Voorzitter

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s