VERDERE ANNULATIE VAN ACTIVITEITEN

Waregem, maart 2020

Beste Neosvrienden,

Iedereen zal er zich van bewust zijn dat de overheid zeer moeilijke beslissingen genomen heeft omtrent het coronavirus. Wij als Neos-vereniging moeten dit ook aanvaarden en zorg dragen voor ieder van ons. Het is dan ook onze plicht de richtlijnen van hogerhand goed op te volgen en zeker niet denken dat wij de slimsten zijn. Maar de zeer moeilijke periode moeten we samen goed aanpakken en met zijn allen een steun zijn voor elkaar.

Als voorzitter ben ik dan ook overtuigd dat iedereen mijn beslissing zal aanvaarden. Neos Waregem gaat alle aktiviteiten tot en met augustus schrappen. Om heel duidelijk te zijn : in de maanden maart, april, mei, juni, juli en augustus gaan GEEN aktiviteiten door. Uitzondering hierop is de daguitstap naar Reizen Lauwers van 19 maart die verplaatst werd naar donderdag 19 november (de ingeschrevenen voor deze reis zullen nog een aparte mail of telefoontje krijgen). De gestorte gelden voor de andere geplande uitstappen (Azalea’s, Mei-uitstap, Musical Daens) zullen dan ook binnen de 14 dagen terugbetaald worden.

Hopelijk wordt alles snel beter en kunnen we in september terug de draad opnemen. Ik wens U allen een goede gezondheid toe en dat ieder moge gespaard blijven van dat coronavirus.

Hopelijk dan allen gezond en wel terug in september !!

Vele groeten, ook in naam van het bestuur.

 

Roger Amez
Voorzitter Neos Waregem

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s