ANNULERING BEDRIJFSBEZOEK

Nu donderdag 5 maart was er een bedrijfsbezoek gepland naar de industriële bakkerij LA LORRAINE in Ninove.  DIT BEZOEK GAAT ECHTER NIET DOOR !!!  We ontvingen maandagavond namelijk een mail van de firma La Lorraine met volgende inhoud :

Beste,
Gezien de uitbreiding van het coronavirus in de verschillende Europese landen en nu ook in België, worden bij La Lorraine Bakery Group ook extra maatregelen genomen om het bedrijf te beschermen tegen een eventuele verdere verspreiding van het coronavirus.  Daarom werd door het management van La Lorraine Bakery Group, in overleg met de Health & Safety diensten, die in nauw contact staan met de bedrijfsarts en met de verschillende overheden, uit voorzorg beslist om het bedrijfsbezoek van aanstaande donderdag voor Neos Waregem te annuleren.  Gezien de coronavirus-dreiging een uitzonderlijke situatie is die om uitzonderlijke maatregelen vraagt ter bescherming van de volksgezondheid, hopen wij te kunnen rekenen op uw begrip.

Zeer spijtig dat het allemaal zo ver moet komen.  Wij konden dus niet anders doen dan ons hierbij neer te leggen.  De tijd was te kort om een volwaardig alternatief te zoeken.  In allerijl werden vandaag dan ook de 60 deelnemers, hetzij via email, hetzij telefonisch, op de hoogte gebracht van deze afgelasting. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s