WAT VOORBIJ IS…Januari

Donderdag 9 januari – WANDELEN
Na al dat “Nieuwjaren” werd het tijd om wat aan de conditie te werken.  We bleven ditmaal in Waregem zelf, meerbepaald in Nieuwenhove, waar Marie-José in haar “thuishaven” voor een pittige wandelomloop zorgde.  Ondanks de druilerige weersomstandigheden maakten 25 leden de conditietraining mee. 

Donderdag 16 januari – NIEUWJAARSFEEST
Niet minder dan 155 leden kwamen na de misviering afgezakt naar De Schakel om deel te nemen aan het feest.  Tijdens het aperitief hield onze fiere Voorzitter Roger zijn Nieuwjaarstoespraak en hij bedankte uitvoerig de leden voor hun steeds grote aanwezigheid op de aangeboden activiteiten.  Het is een stimulans voor hemzelf en zijn Bestuur om op de ingeslagen weg met heel veel enthousiasme verder te doen en een waaier van activiteiten te blijven aanbieden.

Na het fel gesmaakte middagmaal was het tijd voor het deel “Amusement”.  Een groep met een ietwat vreemde naam, Het 4de kwartaal, bracht ons amusement van de bovenste plank, een beter woord is Top-Amusement.  Herkenbare en meeslepende melodieën brachten iedereen in vervoering maar vooral ook in een opperbeste stemming.

De Kampioenen 2019 werden gehuldigd :
Louis Pattyn, kaarten
Marie-José Amez, volksspelen
Lucien Verstraete, rummikub

Er werd ook hulde gebracht aan 2 bestuursleden die in 2019 om uiteenlopende redenen hun werk als bestuurslid stopgezet hebben, meerbepaald Hans Herreman en Marc Verspeelt.  BEDANKT VOOR DE JARENLANGE INZET !!

Onze Voorzitter Roger en zijn echtgenote Andrea werden nog in de bloemetjes gezet als dank voor het titanenwerk dat zij verzetten voor Neos Waregem.  1000 maal BEDANKT en we hopen dat we Roger nog vele jaren in ons midden mogen hebben als Voorzitter/architect van Neos Waregem !!

Het deed deugd aan het “hertje” om iedereen na het feest tevreden huiswaarts te zien trekken.  Neos Waregem groeit en bloeit !!!

Hieronder nog enkele foto’s (helaas niet altijd van goede kwaliteit), verwerkt in een diareportage :

Deze slideshow vereist JavaScript.

Donderdag 30 januari : MAANDELIJKSE BIJEENKOMST
De maand afsluiten deden we met onze traditionele…afsluiter.  80 aanwezigen die competitief maar vriendschappelijk een aangename namiddag doorbrachten.  Dat blijft ook in 2020 het concept waar we iedere laatste donderdag van de maand aan vasthouden !!

Hou onze website in de gaten.  Weldra verschijnt hier alle info over de Mei-uitstap van 7 mei !!

 

 

Eén reactie op “WAT VOORBIJ IS…Januari

  1. Christiane demeester schreef:

    Inderdaad, was een zeer geslaagd feest met een mooie misviering, lekker eten , gezellig samen zijn, mooi amusement waarbij we een dansje waagden meer moet dat niet zijn. Was toppie👍Dikke merci aan het bestuur!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s