WAT VOORBIJ IS…DECEMBER

 

Donderdag 5 december : WANDELEN
We waren weer met een “schoon groepke” voor onze wandeling in ZULTE.  Alhoewel het nog één dag te vroeg was had Marie-José de Sint kunnen overtuigen om toch wat lekkers mee te brengen…  Een frisse, nijdige wind was onze compagnon tijdens onze wandeling, het eerste deel langs onze goed gekende Leie en vervolgens langs zeer rustige en landelijke wegen.  Café Mercury was onze pleisterplaats voor de nababbel.

Donderdag 12 december : MAANDELIJKSE BIJEENKOMST
Door de Kerstperiode en het Kerstfeest werd deze bijeenkomst niet op de traditionele laatste donderdag van de maand gehouden.  Ondanks die handicap was er een grote opkomt wat het Bestuur natuurlijk heel tevreden stemt.

Donderdag 19 december : KERSTFEEST


Deze feestelijk gedekte tafels waren het decor voor niet minder dan 162 neosleden.  Voorzitter Roger was terecht fier om iedereen te verwelkomen en zijn kerstboodschap uit te spreken.  Na de koffie en de “gateau” was het tijd voor het optreden.  Ditmaal werd gekozen voor zangeres Hilvi.  Het eerste deel verliep volledig in de Kerstsfeer en konden we luisteren en meezingen naar overbekende en minder gekende kerstliedjes.  Na de pauze ging Hilvi de populaire toer op.  Meezingen, meeklappen, een voorzichtig dansje en zelfs een polonaise maakten dat de sfeer er goed in zat.
20191219_173651-COLLAGE
Afsluiten deden we met de overheerlijke kerstkoeken, al was de kameraadschappelijke en gezellige sfeer eigenlijk de echte kers op de taart !!!!

Daarmee sluit Neos Waregem het jaar af en kunnen we terugblikken op een zeer geslaagd werkjaar 2019.  Bedankt voor uw steeds weer talrijke aanwezigheid.  Het is absoluut onze intentie om ook volgend jaar op hetzelfde “élan” verder te gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s