WAT VOORBIJ IS…NOVEMBER

Donderdag 7 november : Wandelen
De weergoden waren ons goed gezind want na een hele regenvoormiddag was het in de namiddag goed en droog wandelweer.  Marie-José had voor ons een wandeling uitgestippeld die gebruik maakte van de bewegwijzerde wandelknooppunten.  Ons startpunt was in KASTER aan de Kerk.  Het werd een prachtige wandeling in een lichtglooiend landschap.  Napraten deden we uitgebreid in Café ’t Park in Tiegem. Dit waren de 27 leden die deelnamen :
20191107_150218.jpg
Donderdag 14 november : Amusementsnamiddag
75 leden woonden deze namiddag bij.  We hadden Magic Yvo uitgenodigd die ons meenam in de wereld van de magie en de verbeelding.  Het werd een heel professionele show met alles d’erop en d’eraan en… met de nodige hulp van leden van Neos Waregem….

Deze slideshow vereist JavaScript.


Zaterdag 23 november : Musical 40-45
Met 60 leden trokken we per bus naar dit evenement in Puurs.  Wat een prachtig iets was dat zeg !!!  Iedereen was het er volmondig over eens dat men dit nog nooit gezien had !!!  En wat een technisch vernuft stak daar allemaal achter, onvoorstelbaar.  Toch was er ook dat prachtig verhaal vertolkt door een hele schare topacteurs,  een herkenbaar verhaal voor iedereen die de oorlog van ver of van dichtbij meemaakte.  Tof dat we dit dankzij Neos Nationaal konden bijwonen.

Donderdag 28 november : Maandelijkse Bijeenkomst
91 leden kwamen samen in De Schakel voor een gezellige kaart- of rummikubnamiddag

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s