WAT VOORBIJ IS…SEPTEMBER

Donderdag 5 september : FIETSTOCHT
25 leden deden in een deugddoend nazomerweertje mee aan deze mooie fietstocht onder leiding van Marie-José.  Tussenstop was in d’Halve Maan in Ingooigem.  Mooi etablissement en een heerlijk terras, altijd volle maan dus in d’halve maan….

Donderdag 12 september : SPREKER
Onze spreker, Manu Adriaens, was een voltreffer.  Mooie opkomst ook met 80 aanwezige leden.  De eigenaardige titel “Veel mannen hebben ondertitels nodig om vrouwen te begrijpen” was eigenlijk alleen maar een opstapje naar allerlei leuke thema’s van het dagelijkse leven en het streven naar geluk.  Sprankelend, anekdotisch en de humor nooit ver weg !

Donderdag 26 : MAANDELIJKSE BIJEENKOMST
70 leden waren aanwezig op deze maandelijkse klassieker

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s