SPREKER

Donderdag 12 september om 14 uur in De Schakel
Toegangsprijs is 5 euro, koffie en gebak inbegrepen

MANU ADRIAENS is onze gastspreker met :

“Veel mannen hebben ondertitels nodig om vrouwen te begrijpen”

In tegenstelling tot wat de titel zou kunnen laten vermoeden, gaat het in deze voordracht niet in de eerste plaats over de verschillen tussen mannen en vrouwen.  Nee, de inhoud is veel rijker.  Allerlei leuke thema’s van het dagelijkse leven passeren de revue.  Manu Adriaens vertelt wat zijn ontmoetingen met bekende figuren hem hebben geleerd over het streven naar geluk.  En hij geeft luchtige tips van zowel beroemde mannen als vrouwen uit binnen- en buitenland.  Kortom, een sprankelende anekdotische causerie !!!

Wie is Manu Adriaens ?
Manu Adriaens
Hij werkt als journalist vooral voor de schrijvende pers en publiceerde ook een dertigtal boeken over uiteenlopende onderwerpen.  Verder werkte hij mee achter de schermen van verscheidene radio- en tv-programma’s van de openbare omroep.  Zo maakte hij deel uit van de redactieploeg van “Incredibile”, de eigenzinnige talkshow van televisiepresentator Félice Damiano (Dré Steegmans).  Ook schreef hij in 2003 voor de VRT het officiële jubileumboek “Blijven kijken” naar aanleiding van 50 jaar Vlaamse Televisie.  Kortom, een man dus die van vele markten thuis is !


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s