WAT VOORBIJ IS…APRIL

Het was een rustige aprilmaand wat activiteiten betreft.

Donderdag 4 april : Eerste fietstocht
28 neosleden namen deel aan de eerste fietstocht van 2019.  De tocht bracht ons via de Leie naar Machelen waar we verpozing hadden in Café “De Avonden”, een zeer mooie en moderne “bruine kroeg” ondergebracht in het vroegere station van Machelen.  De keuze aan bieren is er enorm !!  Terugweg verliep zo goed als volledig op de fietssnelweg langs de spoorweg. 
P1040121

Donderdag 18 april : Maandelijkse Bijeenkomst
Ondanks het niet doorging op onze vaste laatste donderdag van de maand waren er toch 70 neosleden aanwezig.  Na de gebruikelijke spelen werden de traditionele koekeboterhammen ter gelegenheid van Pasen vervangen door…Paaskoeken.  Bovendien zorgde Voorzitter Roger voor een chocolade “paaspetie” waarvan het gewicht moest geschat worden.  3 neosleden zaten er met hetzelfde gewicht dichtbij, een schiftingsvraag moest de uiteindelijke winnaar aanduiden en dit was Maria Quintyn die uiteraard de “petie” mee naar huis mocht nemen.

Tot slot nog eventjes de voorziene activiteiten voor MEI aanhalen :

9 mei : Fietsen naar Ingelmunster, uitrustpost is Café De Wante, Ingelmunster.
14 mei : Provinciale Wandeldag in Ieper.  Wandelaars wandelen uiteraard (5 km of 8,9 km), voor de niet-wandelaars is er een apart programma met ondermeer een bezoek aan de ambachtelijke bakkerij d’Oventote in Dranouter.    Volzet, reservelijst is nog mogelijk.
23 mei : Maandelijkse Bijeenkomst.  Ook niet de laatste donderdag omdat het de laatste donderdag O.L.H.Hemelvaart is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s