Info over de MEI-UITSTAP

                                           MEI-UITSTAP OP 2 MEI 2019

PROGRAMMA

8u.30 vertrek aan De Ark

Rond 10u.00  Tussenstop in Wijnegem shoppingcenter (nu Wijnegem Shop-Eat-Enjoy genoemd). Dit shoppingcenter omvat 61000 m² winkelruimte, 250 winkels en horecazaken, 5000 parkeerplaatsen.Ter hoogte van ingangspoort 11 krijgt u koffie met een croissant in de Lunch Garden. Daarnaast zijn er gratis toiletten.

11u.00 vertrek naar Koersel

12u.00 Aperitief en middagmaal in Brouwerij en Grand Café ‘’Remise 56” in Koersel (Beringen). Remise 56 is een ambachtelijke bierbrouwerij en bottelarij in een gerenoveerde historische stelplaats van stoomtrams en lijnbussen.

Een zachte blonde Remise Tripel, een volmondig en diepdonkere Remise dubbel en een verfrissende Superpils worden er gebrouwen.

We worden er onthaald met een cava,fruitsap of één van hun bieren.

Menu : Aspergesoep van Limburgse asperges, varkenshaasje met fijne boontjes en champignons met frietjes, chocolademousse met Koerselse bosbessenconfituur. Bij het eten is 1 drankje inbegrepen : de remise bieren, wit-rood-rosé wijn, de gewone frisdranken, plat water, bruiswater. Hierna krijgen we nog koffie. Bijkomende dranken zijn zelf te betalen.

15u.00 Bezoek aan de Japanse tuin in Hasselt. Het is met een oppervlakte van 2,5 hectare de grootste Japanse tuin in Europa. Hij ligt tussen de binnenstad en de grote ring. Het is de ideale plaats om wat rond te lopen en te genieten van het steeds wisselende uitzicht of zo maar ergens te gaan zitten en te luisteren naar het stromend water.

16u.30 vertrek naar Oostakker.

18u.00-18u.30 In Hotel de Lourdes gelegen aan de Basiliek en de Lourdesgrot te Oostakker genieten we van koffie (of thee) naar believen bij een uitgebreide broodmaaltijd.

20u.30 Terug thuis.

DEELNAMEPRIJS: 70 euro

INSCHRIJVINGEN alleen bij Hans. Daarna betaling door overschrijving vóór 18 april op rekening BE19 6528 2130 1712 van Roger Amez.

Reisleiders:

Hans 0474/430956   hans.herreman@scarlet.be

Roger 0478/871137   roger.amez@gmail.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s