WAT VOORBIJ IS…DECEMBER

Donderdag 6 december : WANDELEN
Marie-José nam ons mee voor een pittige wandeling naar het mooie Tiegem.  De wandeling was aangekondigd als een Sinterklaaswandeling dus voegde Marie-José de daad bij het woord en zorgde voor een aangepaste (snoep)attentie.

Donderdag 13 december : MAANDELIJKSE BIJEENKOMST
Omwille van ons Kerstfeestje en Eindejaar niet op onze gewone laatste donderdag van de maand.  Toch vonden alweer 70 leden de weg naar De Schakel

Donderdag 20 december : KERSTFEEST
SAMSUNG CAMERA PICTURES
Deze feestelijk gedekte tafels waren het decor voor niet minder dan 140 neosleden.  Voorzitter Roger was terecht fier om iedereen te verwelkomen en zijn kerstboodschap uit te spreken.  Na de koffie en de bijhorende lekkere “gateau” was het tijd voor muziek, ons gebracht door Helmut’s Keyboardshow.  Schitterende muzikant, muziek die door iedereen gesmaakt werd en vooral, het stond niet te luid zodat er ook verder kon gebabbeld worden.  Af en toe kreeg Helmut wel hulp van  een ons welbekend iemand…
SAMSUNG CAMERA PICTURES
Kortom de sfeer zat er goed in en de dansvloer was regelmatig goed gevuld, er werd zelfs een polonaise ingezet.
Afsluiten deden we met de overheerlijke kerstkoeken al was de kameraadschappelijke en gezellige sfeer eigenlijk de echte kers op de taart !!!

Daarmee sluit Neos Waregem het jaar af en kunnen we terugblikken op een zeer geslaagd werkjaar 2018.  Bedankt voor uw steeds weer talrijke aanwezigheid.  Het is absoluut onze intentie om ook volgend jaar op hetzelfde “élan” verder te gaan.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s