WAT VOORIJ IS…NOVEMBER

Donderdag 8 november : SPREKER
SAMSUNG CAMERA PICTURES
Onder grote belangstelling was WETSDOKTER Dr. Bolt te gast.  Het is een heel bijzondere “exposé” geworden die ons een aparte inkijk gaf achter de schermen van de soms ingewikkelde vaststelling van een (verdacht) overlijden.  Het niet-alledaagse onderwerp was finaal gezien zeer leerrijk, al waren de soms harde beelden niet altijd leuk om zien maar ergens waren ze wel passend natuurlijk bij het onderwerp.

Donderdag 15 november : WANDELEN
SAMSUNG CAMERA PICTURES
We verplaatsten ons met 25 leden naar het startpunt van de wandeling : Kerk van Beveren/Leie.  Onder leiding van Marie-José werd het een verkwikkende wandeling in en rond onze deelgemeente.  Napraten deden we in De Gilde

Donderdag 22/11 : SENIORENWEEK
Er werd heel wat georganiseerd door de verantwoordelijken van de Seniorenweek.  Alle Waregemse seniorenverenigingen waren uitgenodigd.  Neos Waregem nam met een uitgebreide delegatie deel aan de Feestlunch in Salons Leieburcht, St.Eloois-Vijve.  Een letterlijk en figuurlijk fel gesmaakt etentje !!!

Donderdag 29 november : MAANDELIJKSE BIJEENKOMST
We mochten 84 leden ontvangen op deze traditionele en gezellige maandelijkse afspraak.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s