WAT VOORBIJ IS…SEPTEMBER

Donderdag 6 september : FIETSEN
In een aangenaam weertje fietsten 20 neosleden richting Zwevegem.  Zeer mooi parcours zoals steeds uitgezocht door Marie-José.  Een klein hellingske kon niemand wat schelen want ook bij Neos Waregem heeft de elektrische fiets met succes zijn intrede gedaan en is er zelfs in de meerderheid.  Uitrusten deden we in Café Uilenspiegel in Zwevegem/Knok(ke) alvorens de terugtocht aan te vatten

Donderdag 13 september : BEDRIJFSBEZOEK
IMG_9334[1]

60 leden maakten de trip mee naar WIJNGOED MONTEBERG in Dranouter.  Het bezoek aan dit familiebedrijf was een toppertje.  Vader, zoon en dochter zijn een toonbeeld van hardwerkende Westvlamingen.  Een ongelooflijk goede en verstaanbare uitleg maakte ons wegwijs in alles wat met wijnbouw te maken heeft.  De aangeboden degustaties toetsten de theorie aan de praktijk… Ook de afsluiter, een luxe-picknick op het domein zelf was meer dan de moeite waard.

Donderdag 20 september : AMUSEMENTSNAMIDDAG
Chris & Chrisshow, we gaan die pagadders niet rap meer vergeten.  Deze amusementsnamiddag heeft zijn naam alle eer aangedaan.  Het was amusement met een grote A.  Nee, geen intellectuele humor maar alledaagse situaties op hun kop gezet door Chris en Chris, 2 rasartiesten die het klappen van de humorzweep kennen en heel goed weten hoe ze een publiek moeten bespelen.  Ja, Vlaanderen staat bol van talent en wij als Neos Waregem zijn blij dat we 2 van die talenten te gast hadden.  Hieronder een aantal foto’s van het optreden.  Onze verontschuldigingen voor de matige kwaliteit van de foto’s (we publiceren ze daarom in een kleiner formaat), we hebben nu geleerd dat foto’s nemen en terzelfdertijd lachen geen goede combinatie is om goede kwaliteit af te leveren…


Donderdag 27 september : MAANDELIJKSE BIJEENKOMST
Een organisatie die zeer weinig uitleg nodig heeft.  Het is en blijft een onverwoestbare traditie !!!

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s