DOPJESACTIE – Herinnering

vrienden_der_blinden_op_bezoek_in_huize_maria_troost_veurne[1]

Zowat 3 jaar geleden bezochten we met Neos Waregem het opleidingscentrum voor Blindengeleidingshonden in Koksijde.  Iedereen zal zich nog wel herinneren dat daar een oproep gedaan werd om dopjes te sparen.  Er zijn 87.500 kg nodig om 1 hond te kunnen aankopen en opleiden.  Onnodig jullie te zeggen dat het Centrum het dus moet hebben van grote hoeveelheden.  Onder het motto “kleine beetjes helpen” doet Neos Waregem sinds het bezoek mee aan de Dopjesactie om op die manier zijn duit in het zakje te doen.  Blijf dus de dopjes sparen en breng ze mee op de Maandelijkse Bijeenkomst of geef ze af bij onze Voorzitter thuis.  Enige tijd geleden werden gespaarde dopjes afgehaald bij Roger :

IMG_4648Het centrum slaagt erin om per week zo een 3 volle camionetten op te halen bij de diverse verzamelpunten.  Hieronder nog eventjes ter opfrissing welke dopjes kunnen gespaard worden en welke niet :

Goede_foutedopjes(600x421)[1]

Neos Waregem dankt jullie van harte om dit initiatief te blijven steunen en hopen dat jullie massaal “DOPPEN”…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s