CHRIS & CHRIS-SHOW

Op donderdag 20 september hebben we een komisch duo, Chris en Chris,  uitgenodigd dat na 20 jaar samen optreden meer dan het klappen van de zweep kent en goed weet hoe ze ambiance kunnen brengen

duo[1]

We stellen ze graag een beetje beter aan jullie voor :

Chris en Chris zijn beiden geboren en getogen in het landelijke Broechem (provincie Antwerpen).
Ondanks ze in hetzelfde dorp opgroeiden duurde het vele jaren voor ze elkaar beter leerden kennen.  Chris Smets was DJ en Chris Van Camp imiteerde allerlei typetjes.  Op een gegeven moment deden ze samen een act op een feestje.  Het klikte meteen en zo kwam stilaan de Chris & Chris-show tot stand.
Aanvankelijk vatten zij dit alles op als puur amusement.  De optredens kwamen plots in en stroomversnelling terecht toen Eddy Smets, vader van Chris, hen vroeg om in de Eddy Smets kerstshow mee te spelen samen met Letty Lanka en Herman Van Springel.  Voor beiden was dit een unieke ervaring, drie weken elke dag optreden.  Dit betekende dan ook de echte start van Chris & Chris.

De optredens bestaan hoofzakelijk uit sketches en het ten tonele voeren van typetjes afgewisseld met tof gezongen medleys en liedjes.  Dit alles in een show van 2 x 45 minuten, een volwaardige show dus met zang en humor.

VAN HARTE WELKOM DUS NU DONDERDAG 20 SEPTEMBER OM 14 UUR IN DE SCHAKEL
Ingangsprijs bedraagt 5 euro, koffie en gebak inbegrepen.

Tot dan !!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s