WAT NOG IN SEPTEMBER ?

Na onze fietstocht van donderdag laatstleden staan er verder deze maand nog tal van mooie activiteiten op het programma.

Donderdag 13 september
BEDRIJFSBEZOEK aan Wijngoed MONTEBERG in Dranouter met als afsluiter een luxe-picknick op het domein zelf.  Helaas is alles volzet maar toch is er een reservelijst om eventueel  gaatjes op te vullen die ontstaan door last-minute afzeggingen wegens ziekte of zo.  Om op deze reservelijst te geraken kan je nog steeds je naam opgeven aan Marie-José (0496/867890) of Julien (0476/540437).

Vertrek om 14 uur aan De Ark
boven2[1]

Donderdag 20 september
AMUSEMENTSNAMIDDAG, meerbepaald de CHRIS&CHRIS-SHOW.
Chris & Chris zijn twee gewone jongens die geboren en getogen zijn in het landelijke Broechem.  Zij houden ervan de mensen te amuseren en te doen lachen, want ze zeggen steeds : “LACHEN IS GEZOND”
AfficheCrisenChrisA4aanpassingjuli2014[1]

Afspraak om 14 uur in De Schakel, inkom bedraagt 5 euro, koffie en gebak inbegrepen.

Donderdag 27 september
Onze gekende MAANDELIJKSE BIJEENKOMST waar er naar hartenlust gekaart, gerummikubt, gevolksspeelt en… gekletst kan worden.  Afsluiten doen we met koekeboterhammen à volonté.
Om 14 uur in De Schakel

Dit was wat ons nog wacht in september maar op 4 oktober gaat dan een volgende topper door :

MOSSELDAG
mosselen-eten[1]
Wegens het grote succes worden er 2 bussen ingelegd.  Er zijn nog een paar plaatsen vrij en we zullen ook hier een reservelijst aanleggen.  Bel snel met Hans (0474/430956).  Nog eventjes kort het programma van die dag :

  • Aperitief + Mosselen in Restaurant Ter Mude in Knokke/Westkapelle.  Leden die geen mosselen lusten kunnen kiezen tussen een entrecôte aan dezelfde prijs of een gebakken zeetong tegen een meerprijs van 6 euro.
  • In de namiddag begeleid bezoek aan het Stoomcentrum van Maldegem, aansluitend rit met de stoomtrein van Maldegem naar Eeklo en terug
  • Afsluitend is er nog een uitgebreide broodmaaltijd in restaurant Poortershuyze in Sijsele
  • Deelnameprijs is 70 euro voor mosselen of entrecôte en 76 euro voor de tongliefhebbers

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s