Wat voorbij is…JUNI EN JULI

Zaterdag 2 juni : Deelname aan de VRIJETIJDSMARKT
Alle Waregemse verenigingen konden hieraan deelnemen.  Het ging door op de Zuidboulevard.  Neos Waregem was uiteraard ook aanwezig met een stand.  Massa volk en een stralend weertje.  Het was een ideale gelegenheid om ons als Neos Waregem voor te stellen aan de Waregemse bevolking, wie we zijn, wat we voor de senioren kunnen betekenen, wat onze activiteiten zijn.
SAMSUNG CAMERA PICTURES

Donderdag 7 juni : FIETSEN
Met 25 fietsers trokken we naar De Zandvlooi in Kruishoutem.  Mooi parcours.  In het naar huis rijden beetje “geflirt” met een regenbui maar die heeft zich toch wijselijk koest gehouden tot we thuis waren.

Donderdag 14 juni : BEDRIJFSBEZOEK
Met 60 personen bezochten we een FRAMBOZENKWEKERIJ in Veldegem.  Dat hebben we dan ook weer bijgeleerd !!!  ’s Avonds was onze boterham voorzien in De Kleine Meer in St.Eloois-Winkel, springlevend na de geruchten dat het daar zou gesloten worden.  Nog steeds een toppertje om daar van onze avondboterham te genieten.

Donderdag 21 juni : AMUSEMENTSNAMIDDAG
We hadden Erna Siebens te gast die ons een boeiende en sterk visuele inkijk gaf in de geschiedenis en de evolutie van kledingaccessoires.

Donderdag 28 juni : MAANDELIJKSE BIJEENKOMST
Ondanks het supermooie zomerweer waren toch weer 70 leden aanwezig op deze maandelijkse traditie waarbij ook de Nieuwsbrieven uitgedeeld werden : ééntje met alle info over de Mosselreis en ééntje met de Najaarsactiviteiten.

Donderdag 5 juli : DAGFIETSTOCHT
32 fietsers genoten in een stralend zomerweertje van een leuke fietstocht naar Kortrijk en omgeving.  Bedankt Marie-José voor het uitstippelen en vele voorbereidend werk van deze prachtige tocht.  Ook de tussenstops en de middagstop werden letterlijk en figuurlijk fel “gesmaakt”.  Hieronder enkele foto’s.
P1020548
P1020551P1020552
P1020561
P1020563
P1020567

En zo zit de eerste jaarhelft van onze activiteiten erop.  We gaan eventjes komkommertijd houden en spreken graag af op Donderdag 6 september voor onze eerste najaarsactiviteit en dat is een…Fietstocht.  Waar we naartoe gaan, daar zorgt Marie-José voor.  Via onze website houden we U tijdig op de hoogte van alle details.

HET BESTUUR VAN NEOS WAREGEM WENST IEDEREEN EEN DEUGDDOENDE VERDERZETTING VAN DE ZOMER TOE MET MISSCHIEN NOG DEZE “UITSMIJTER” :

Wacht niet met
genieten tot later…
Want als later eerder
komt…ben je te laat !!!

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s