FIETSTOCHT met Bedevaartsmoment

(Niet-fietsers zijn ook welkom – zie verder)

Donderdag 3 mei – Vertrek aan de Kerk van ’t Gaverke om 14 uur.

Meimaand.  De tijd dat we met zijn allen gingen bidden aan de dorpskapelletjes is al lang voorbij.  Toch last Neos Waregem ieder jaar een kort bezinningsmoment in.  Dat doen we dit jaar ter gelegenheid van onze fietstocht naar GINSTE-GROT.

GinstegrotHet bedevaartsmoment is voorzien om 15u15.  Niet-fietsers zijn uiteraard ook welkom.  Daarna gaan we samen voor een drankje en een babbel naar het nabijgelegen Café De Grot.  De fietsers vervolgen dan hun weg terug naar Waregem.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s