WAT VOORBIJ IS…April

Donderdag 5 april – FIETSEN

20180405_162326

Voor onze eerste fietstocht van 2018 zocht Marie-José een gemakkelijk “inloopparcours” uit.  Het werd een tocht langs de spoorwegberm en jaagpad van de Leie tot in Grammene. Restaurant-Tearoom De Mandel was daar onze pleisterplaats voor de tussenstop.  Na een koffie of iets anders werd de terugtocht aangevat, eveneens langs de Leie, maar dan aan de andere kant.  Ondanks het twijfelachtige weer namen toch nog 16 fietsers deel.

Donderdag 19 april – SPREKER
SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ondanks het prachtige weer waren er toch nog 65 aanwezigen voor onze spreker, Dr. Eric De Maerteleire.  Het onderwerp was VOEDING EN GEZONDHEID.  Het werd een letterlijk en figuurlijk bijzonder “gesmaakte” voordracht over heel wat facetten die met VOEDING te maken hebben.  We gingen “voldaan” naar huis met heel wat tips…en vooral veel goede voornemens. 

Donderdag 26 april – MAANDELIJKSE BIJEENKOMST
Voor onze traditionele maandelijkse samenkomst waren er 84 aanwezigen die met heel veel overgave deelnamen aan het kaarten, rummikub, volksspelen of die gewoon gezellig “tetterden”…


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s