FABELS EN FEITEN OVER VOEDING

Op Donderdag 19 april hebben we bij Neos Waregem onze eerste spreker in 2018.  Het is niemand minder dan Dr.ir. Eric DE MAERTELEIRE.

afbeelding_DeMaerteleire[1]

De titel van zijn spreekbeurt is misschien een beetje eigenaardig :

In feite geeft hij antwoorden op de meest gestelde vragen over VOEDING en GEZONDHEID.

Wie is Dr.ir. Eric De Maerteleire ?
Hij studeerde af als bio-ingenieur aan de Faculteit van de Landbouwkundige en Toegepaste Biologische Wetenschappen in 1973.  Hij behaalde een doctoraatstitel aan dezelfde faculteit in 1980.
Hij is lid van de Hoge Gezondheidsraad van België, lid van de BELAC-commissie en erkend scheikundige voor de rechtbanken op het vlak van voedingsmiddelen.
Als hoofd van het Stadslaboratorium van Gent is hij dagelijks belast met de lokale eetwareninspectie en met het scheikundig en bacteriologisch onderzoek van voedingswaren.
In zijn vrije tijd gaat zijn interesse uit naar de relatie “Voeding en gezondheid”, een onderwerp waarover hij de voorbije jaren fel gesmaakte lezingen heeft gehouden voor een breed publiek.  Hij heeft ook meerdere wetenschappelijke publicaties en boeken op zijn naam
staan.

We zijn heel blij om deze befaamde spreker in ons midden te hebben om ons in verstaanbare taal te onderhouden over vele zaken die met Voeding en Gezondheid te maken hebben.

We hopen jullie dan ook te mogen ontvangen op

Donderdag 19 april om 14 uur in De Schakel.  Toegangsprijs is 5 euro, koffie en gebak inbegrepen.

Tot dan !!

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s