STREEKBIERENWANDELING

Wandelen en Streekbieren proeven, altijd een goede combinatie bij Neos Waregem…
Ook Niet-wandelaars kunnen van de partij zijn (zie onderaan voor de praktische afspraken hieromtrent)

WANDELAARS verzamelen DONDERDAG 8 MAART  om 14 uur aan De Ark.  We vertrekken met gezamenlijk vervoer naar :

Degustatiecafé ’t HOPPEBIETJE, Hooiestraat 26 in St. Baafs-Vijve (gelegen langs het jaagpad van de Leie). 

Daar vertrekken we voor een wandeling van 5,8 km zoals altijd uitgestippeld door Marie-José en voorzien van een assistentiewagen.  In het terugwandelen doen we een uniek stuk Oude Leie aan in Oeselgem, prachtig stukje natuur en mooi zicht op de villa’s.  Via Kasteel Te Lake bereiken we opnieuw het jaagpad langs de Leie en zetten we koers naar onze uitvalsbasis, ’t Hoppebietje waar uiteraard onze nababbel doorgaat.  

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Zoals gezegd, ’t Hoppebietje is een degustatiecafé en is een verlengstuk van Brouwerij De Bie.  Bieren met “ronkende” namen zoals Helleketelbier, Riebedebie, Zatte Bie, Blonde Bie, Kriekedebie, Hellekapelle, Stoute Bie…kunnen er gedronken worden en zullen misschien wel wat “rook” veroorzaken… Dit alles in een gezellig rustiek kader.

puuvlees0091[1]
Ook NIET-WANDELAARS zijn uiteraard zeer welkom en dit vanaf 15u30.  Voor deze mensen geven we hieronder graag een korte wegbeschrijving naar ’t Hoppebietje :
Richting St.Eloois-Vijve rijden, over de al even gekende “Vijvebrug” de eerste straat rechts nemen, dat is al de Hooiestraat.  Deze weg ongeveer 2 km blijven volgen.  Op een bepaald moment een scherpe draai naar links, daar neem je het baantje RECHTS (er staat daar een wegwijzer “Paardemelkerij”), op het einde kom je op het Jaagpad langs de Leie, hier kort naar links en je bent aan ’t Hoppebietje waar er op de binnenkoer kan geparkeerd worden.

Samengevat, afspraak dus :
– voor de wandelaars : donderdag 8 maart, 14 uur aan De Ark
– Niet-wandelaars :  donderdag 8 maart welkom vanaf 15u30 in ’t Hoppebietje

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s