WE ZIJN ER KLAAR VOOR !!!

Nu het Oud- en Nieuwjaars”geweld” achter ons ligt, is Neos Waregem vertrekkensklaar voor een sprankelend, gezellig, leerrijk… nieuw werkjaar onder vrienden.  Ons jaarprogramma 2018 heeft iedereen ontvangen maar kunt U ook steeds terugvinden op onze website.  Bovenaan klikken op “Jaarprogramma 2018”.  Er is trouwens al een kleine aanpassing doorgevoerd in mei en juni.  Alle details omtrent ons programma ontvangt U op regelmatige tijdstippen steeds via een Nieuwsbrief en kunt U natuurlijk ook volgen op deze website. 

Kortom : we zijn er als Bestuur klaar voor en zullen er alles aan doen om het U ook in 2018 naar uw zin te maken en dit onder het motto “We zijn pas tevreden als U ook tevreden bent” !!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s