WAT VOORBIJ IS…December

Alweer de laatste maand van 2017 !!!  Ook in december was Neos Waregem actief !!!

7 december
Wandelen in en rond de Happy in Waregem.  Er was bijzonder guur weer voorspelt, toch vonden 15 dapperen de moed om Marie-José te vergezellen op een mooie wandeling.  De weergoden waren ons eigenlijk zeer goed gezind, de bakken regen hebben gewacht tot we net de Happy binnengingen voor onze nababbel, wie er niet bijgeweest is zal dit moeilijk kunnen geloven maar toch is het zo dat we “droog” gewandeld hebben !!

14 december 
Maandelijkse bijeenkomst in de Schakel

21 december
                                                             K E R S T F E E S T. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES
140 leden namen plaats aan deze feestelijk gedekte tafels.  De zelfgemaakte kerststukjes vielen heel erg in de smaak.  We bedanken de vrijwilligers die vele uurtjes spendeerden om dit voor mekaar te krijgen.
SAMSUNG CAMERA PICTURESTrio Luc Around zorgde voor de muzikale noot, stuk voor stuk fantastische muzikanten waarvan er 2 jarenlang gespeeld hebben bij het gekende orkest Bobby Setter.  Zij moesten niet veel moeite doen om enkele van onze Neosleden op de dansvloer te krijgen.
SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES
SAMSUNG CAMERA PICTURES
Samen met de oprechte kerstwensen van onze voorzitter Roger was het Kerstfeest een waardige afsluiter van ons werkjaar 2017 !!!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s