WAT VOORBIJ IS…November

Nu donderdag 30 november gaat onze gewone Maandelijkse Bijeenkomst door om 14 uur in de Schakel.  Kaarten, Rummikub, Volksspelen zijn onze vaste ingrediënten met ter afsluiting lekkere “koekebokes” met koffie !!!
Dit waren onze andere activiteiten in November :

9 november
Optreden van cabaretier Karel Declercq.  Maar liefst 106 leden genoten van een gezellige namiddag, een lach en “de steken onder water” waren nooit veraf.  Kortom, een namiddag zoals het hoort bij Neos Waregem : zonder franjes en puur genieten !!  Iedereen is huiswaarts gekeerd met het besef dat Vlaanderen rijk is aan talent.  Ook enkele van onze leden lieten zich op het podium naast Karel Declercq van hun beste zijde zien, letterlijk en figuurlijk… !  Hieronder een paar foto’s, tenminste die foto’s die min of meer goed gelukt zijn.  De fotograaf had namelijk niet zijn beste dag…Tja, lachen en terzelfdertijd willen foto’s nemen bleek geen goed idee te zijn om kwalitatieve foto’s te maken…

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

16 november

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Onze wandeling ging door in Nokere.  Marie-José had alweer een schitterend parcours uitgetekend.  Wat zijn die Vlaamse Ardennen toch mooi om te bewandelen, hier en daar een nijdig hellingske, mooie vergezichten, prachtige herfstkleuren.  Het uitstekende wandelweer en goed geluimde wandelaars maakten van deze wandeling een voltreffer !
Het Handelshuis in Nokere was onze startplaats en ons eindpunt en ook the place to be voor onze nababbel !

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s