WAT VOORBIJ IS…september !

In deze nieuwe rubriek zullen we telkens in de laatste week van iedere maand een kort verslagje plaatsen van de activiteiten van de voorbije maand, nu september dus en uitzonderlijk ook augustus omdat er dan maar één activiteit was.

17 augustus : DAGFIETSTOCHT
IMG_4945
Ondanks de weergoden ons helemaal niet goedgezind waren was het toch een aangename dag.  Marie-José zorgde voor een mooi uitgestippelde tocht van Waregem over St.Eloois-Vijve, Sint-Baafs-Vijve, Dentergem, Aarsele, Kanegem (stopplaats) naar Ruiselede waar de 22 fietsers en 17 supporters (die met de wagen gekomen waren) van een uitstekend middagmaal genoten.  Onze namiddagstop was in “De Mandel” in Grammene waar we ons de wafel goed lieten smaken.  Moe maar voldaan bereikten we rond 17 uur terug “ons” Waregem.

7 september : MINIGOLF
IMG_5289  IMG_5290
IMG_5293  IMG_5294
Deze activiteit was eerst gepland op 15 juni maar werd toen wijselijk afgelast wegens ondraaglijke temperaturen voor een buitenactiviteit.
Er werd uitgeweken naar de Brielmeersen in Deinze waar 39 enthousiaste deelnemers een sportieve namiddag beleefden

14 september : BEDRIJFSBEZOEK
IMG_5326
Met een volle bus (58 deelnemers) trokken we naar de Kaasboerderij Beauvoordse WALHOEVE in Veurne.  Alles wat daar gemaakt wordt (boter en kaas) is afkomstig van de melk van de eigen koeien.  We kregen een goede uitleg “van koe tot kaas”, van stal dus tot produktieatelier.  Na de rondleiding konden we proeven van een heerlijke kaasschotel, door te spoelen met een streekbiertje “Brugse Zot”.  Leerrijke namiddag !!

21 september : GOOCHELAAR/ILLUSIONIST KOEN BOSSUYT
introkoenbossuyt[1]
Door allerlei omstandigheden viel de belangstelling wat tegen.  We beleefden een fantastische namiddag, heel veel interactie met het publiek.  De beloofde oh’s en ah’s waren bij de toeschouwers voortdurend aanwezig en een lachsalvo was nooit veraf. We hebben nog maar eens beseft dat er heel veel talent aanwezig is in Vlaanderen en we zijn fier dat we dit in Neos Waregem konden tonen.  TOP !!
IMG_5349

IMG_5369

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s