FIETSEN OP 11 MEI

woman-cyclist-black-silhouette[1]

Deze keer maken we een fietstocht waarbij we uitsluitend gebruik maken van het FIETSKNOOPPUNTENNETWERK.
hoe-werken-fietsknooppunten[1]
Het eerste deel van onze tocht is 19 km en gaat van ’t Gaverke langs Nieuwenhove, Beveren, Desselgem, Ooigem (hier maken we een heel eind gebruik van het jaagpad langs de Leie).  Verder via Bavikhove en Hulste naar onze stop in Ingelmunster : Café De Wante (langs het kanaal Ooigem – Roeselare gelegen, bij goed weer kunnen we gebruik maken van het terras).  We nemen ruim de tijd voor een drankje en een babbel.   Na onze deugddoende stop rijden we langs het kanaal tot aan de Leie/sas van Ooigem, nog een klein stukje Leie en dan via Desselgem terug naar de Kerk van ’t Gaverke.  Dit tweede deel is 13 km.  Behoudens het oversteken van een paar onvermijdbare drukke kruispunten (Expressweg en de baan Gent-Kortrijk) verloopt de volledige tocht over rustige wegen.  Dit alles aan een voor iedereen haalbaar, gezapig tempo.  Neosfietsers zijn per slot van rekening genieters en geen “flitsers” !!!

Scan
Tot donderdag 11 mei, vertrek aan de kerk van ’t Gaverke om 14 uur.

heer-pet-rijwiel1[1]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s