RUSTIG GEWANDELD

IMG_4644

Dat er ook in Waregem zeer mooie plekjes zijn, hebben we op de wandeling van donderdag 20 april nog maar eens mogen ondervinden.  Marie-José loodste ons bijvoorbeeld langs de site Bekaert, omgetoverd tot “Groene Bek”.  Het is een pareltje om te bewandelen.  Met de logistieke steun van Jean-Pierre en onze voorzitter Roger die volgwagen “speelde” kwamen we veilig aan in De Treffer voor onze nababbel.  Aan de aanwezigen daar werd dan al een eerste info gegeven over onze volgende wandeling, een “specialleke”, op DONDERDAG 1 juni.  Meer info hierover in onze NIEUWSBRIEF die aan ieder lid zal bedeeld worden tussen 27 april (Maandelijkse bijeenkomst) en 5 mei (via email of busbedeling).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s