DE EERSTE ZIT EROP !!!!

De eerste fietstocht van 2017 is een feit.  Marie-José bracht ons vandaag, zoals voorzien, via het pad langs de spoorweg tot in Zulte waar we richting Leie reden die we volgden tot in Machelen, tot in onze rustpost ’t Leiebolleke.  Het was leuk om daar ook enkele niet-fietsers Neosleden te mogen ontmoeten, voorzitter Roger ontbrak natuurlijk ook niet.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Met nieuwe energie werd de terugtocht aangevat.  Via het industriepark van Zulte/Olsene (eindelijk een mooi afgebakend fietspad aangelegd daar) kwamen we terug in Waregem.  Mooie tocht, het weer was frisjes maar goed en, altijd belangrijk, de sfeer was uitstekend.  Op naar de volgende dus !!!
Bedankt Marie-José voor de onberispelijke organisatie. We bedanken ook graag Jean-Pierre voor de logistieke hulp bij het oversteken van gevaarlijke wegen.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s