VERSLAGJE VAN ONZE WANDELING VAN VANDAAG

In de aankondiging van onze wandeling (zie artikeltje hieronder) hadden we het over een pril winterzonnetje, helaas,  de weerman dacht er anders over.  Geen zon, maar wel een goed, droog wandelweertje voor onze 21 deelnemers.  Onmiddellijk na het vertrek staken we via de hangbrug de oude Leie over, ook in oktober het toneel van de jaarlijkse “senteboase” traditie : de hondenzwemming.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Na een tijdje de “gewone” Leie gevolgd te hebben draaiden we de Kasteelstraat richting domein Hernieuwenburg.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Paadjes en autoloze wegen waren ons ding vandaag.  Zo kwamen we terug aan ons vertrekpunt waar we terug de auto’s instapten en naar onze “nababbel”café reden : Brasserie De Barrage, achter de Kerk van Sint-Eloois-Vijve.  Bij een wafel of een pannekoek werd al druk gespeculeerd waar onze volgende wandeling naar toe zou gaan maar Marie-José houdt dit nog eventjes geheim…
Het was een geslaagde namiddag !!!

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s