UPDATE JAARPROGRAMMA 2017(1)

Het jaarprogramma dat U kreeg bij de hernieuwing van uw lidmaatschap bevat geen details.  Daarom gaan wij vanaf dit jaar U regelmatig een NIEUWSBRIEF bezorgen en de inhoud ervan ook publiceren op onze website.  Hieronder vindt U dan ook onze “eersteling”, meerbepaald een update van de voorziene activiteiten tot en met eind april.

 

MAANDELIJKSE BIJEENKOMSTEN
Zoals steeds gaan deze door in De Schakel om 14 uur, iedere laatste donderdag van de maand. Kaarten, rummikub, volksspelen en als afsluiter lekkere ‘koekebokes’ met koffie.
Donderdagen 23 februari, 30 maart en 27 april

 

SPREKER
Donderdag 16 februari om 14 uur
verwelkomen we mevr. Ann HERPELS.  Zij zal het hebben over “ZORG VOOR SENIOREN”, nu en in de toekomst.  Het wordt een boeiende uiteenzetting, geheel op maat van ons, senioren.  Toegangsprijs is 3 euro, koffie met gebak inbegrepen.

BEDRIJFSBEZOEK
Donderdag 16 maart
bezoeken we de chocoladefabriek “Beugnies les Chocolats” in Marke.  We worden letterlijk en figuurlijk ondergedompeld in de chocoladesfeer.  Vertrek is aan de Ark om 13u45, de “meedoen”prijs is 25 euro.  Na storting op de rekening BE33 6528 1794 8946 van Neos Waregem is de inschrijving definitief. Inschrijven kan tot 28 februari.  Opgelet : de plaatsen zijn beperkt.  Snel zijn dus !!

 

WANDELEN
Zoals steeds wordt deze activiteit tot in de puntjes in goede banen geleid door  Marie-José. Telkens weer weet ze ons te verrassen met mooie plekjes. De wandelingen zijn goed te doen en zijn ongeveer 6 km lang. Daar waar mogelijk kan een kortere versie van ongeveer 3 à 4 km bewandeld worden. Na de wandeling zorgt Marie-José ervoor dat we bij een pintje of een glaasje wijn of nog iets anders gezellig kunnen napraten. Vertrek is steeds aan De Ark om 14 uur.
Donderdagen 9 februari, 9 maart en 20 april

 

FIETSEN
Met hetzelfde enthousiasme als bij het wandelen neemt ook Marie-José hier de organisatie op zich. We fietsen telkens ongeveer 25 à 30 km aan een rustig tempo en er wordt geprobeerd om hellingen te vermijden.  Tussenstop ongeveer halfweg is telkens voorzien.
Vertrek steeds om 14u aan de Kerk van het Gaverke.
Donderdag 6 april is de eerste fietstocht. We duimen alvast voor een lenteweertje !

 

Mogelijke last-minute-wijzigingen van activiteiten zullen steeds te vinden zijn op http://www.neoswaregem.com

 

ALVAST TE NOTEREN: MAANDAG 8 MEI BEDEVAART. Meer nieuws volgt.

Ziezo, U bent weer helemaal mee !!!
Het bestuur van Neos Waregem kijkt er naar uit om U op één van onze activiteiten te mogen verwelkomen.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s