Jaarlijkse dagfietstocht

Op donderdag 18 augustus 2016 gaat opnieuw de jaarlijkse dagfietstocht van Neos Waregem door. We starten dit jaar om 10.oo uur aan de kerk van het Gaverke en gaan een dagje fietsen langs bijna uitsluitend landelijke wegen. Op onze tocht van dit jaar rijden we richting Bachte-Maria-Leerne. Lans onze weg hebben we een eerste stop gepland in de omgeving van Grammene, Café De Mandel. Als onze dorst gelest is kunnen we verder rijden.
Op de middag kunnen we de innerlijke mens versterken met een maaltijd, alsook één consummatie en dit in het Restaurant De Notelaar in Bachte-Maria-Leerne.
Terug op onze fiets langs de mooie Leieoevers. Bij deze terugtocht passeren we langs het gezellige tearoom Het Ijsbolleke te Machelen-Leie. Hier kunnen we binnen of op het terras onze koffie met pannenkoek laten smaken terwijl we onze benen nog even laten rusten om de laatste kilometers aan te vatten.
Wil je er graag bij zijn op deze mooie dag, dan graag een seintje op onderstaande gegevens, en dit voor 10 augustus 2016.
Niet fietsers zijn uiteraard ook welkom voor de lunch en/of het gebak.
Deelname voor de ganse dag is 25 Euro, aperitief niet inbegrepen.
Marie-José : Gsm 0496/86 78 910 – Telefoon 059/60 81 89 – E-mail  amez_majo@hotmail.com
Wij hopen op een talrijke opkomst en zouden het fijn vinden mocht je er bij zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s