Voordracht door Notaris Strobbe

IMG_2721 IMG_2720 IMG_2719 IMG_2718 IMG_2717 IMG_2716 IMG_2715 IMG_2714 IMG_2713 IMG_2712Op dinsdag 18 februari 2016 hebben we Notaris Bénédicte Strobbe ontvangen die in haar voordracht ons probeerde wegwijs te maken in de doolhof van “successierechten”, “vruchtgebruik”, “huwelijkscontract”, “keuzebeding”, “testament”, “successieplanning”, “schenkingen”, allemaal zaken die wij al wel eens gehoord hebben maar waarvan wij maar weinig kennis hebben. Op een zeer verstaanbare en aangename manier heeft Notaris Strobbe ons een beeld geschetst wat wij kunnen doen in situaties van overlijden, enz.
Op deze bijeenkomst waren 63 leden aanwezig en die hebben inderdaad met aandacht geluisterd naar de uiteenzetting van de notaris.
Na de voordracht was er dan nog gelegenheid tot gezellig samenzijn met een drankje en een gebakje voor de liefhebbers.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s