Dagfietstocht 20 augustus 2015

Op donderdag 20 augustus 2015 had de dagfietstocht plaats. Marie-José had het nodige gedaan om er een aangename uitstap van te maken.
De fietsers vertrokken zoals steeds aan de kerk van het Gaverke en reden richting Hulste, alwaar een eerste stop werd gehouden in café ’t Oud Gemeentehuis. Na de nodige “plas” en het lessen van de eerste dorst, terug de fiets op en nu naar Ingelmunster naar restaurant ’t Goed Ter Couteren, voor het middagmaal.

Na het middagmaal werd de tocht verder gezet, terug naar Waregem, maar was er nog een tussenhalte voorzien in de tea-room Otteca voor een koffie met gebak. Voorzien van de nodige vitaminen kon uiteindelijk de laatste etappe aangevat worden naar ’t Gaverke.
Het was weeral een aangename en gezellige daguitstap.

Voor het bekijken van de foto’s, klik hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s