Chocoladewandeling te Anzegem

Chocoladewandeling

Op donderdag 16 april 2015 nam NEOS WAREGEM deel aan een chocoladewandeling te Anzegem.

Het initiatief ging uit van Olivia Verspeelt, kleindochter van ons bestuurslid Marc Verspeelt. Het thema van deze wandeling paste in het kader van het eindwerk dat Olivia mocht maken voor haar school in Anzegem.

De samenkomst van de leden was voorzien om 14,00 uur aan “De Ark” te Waregem, om dan met de wagens te vertrekken naar Anzegem naar de parking van de sporthal.

38 leden hebben zich daar aangemeld om de wandeling aan te vatten.

Op de parking werden wij opgewacht door Olivia en haar tweelingzus Oona en een vriendin en papa Jurgen.

Eerst werd er door iedereen een vragenlijst ingevuld die ons werd overhandigd door Olivia. Eens dit karwei geklaard vertrokken de wandelaars met Olivia op kop en volgden zij een vooraf uitgestippelde route.

Bij de eerste stop onderweg werden de wandelaars vergast op een lekkere chocoladekoffie en een chocoladekoekje en chocoladecake, dit alles bereid door Olivia zelf.

Bij de tweede stop onderweg konden de wandelaars genieten van een fris glas bronwater, een chocoladetruffel en een aardbei met chocolade.

Op het einde werden we dan uitgenodigd bij Olivia thuis, waar iedereen kon genieten van een deugddoende pauze in de tuin en waar we werden getrakteerd op een chocoladegenever en een chocomousse. Tot slot werd iedereen nog gevraagd een tweede vragenlijst in te vullen.

Het was al bij al een zeer aangename wandeling en iedereen was dan vol lof over wat door Olivia werd gepresteerd. Na een welgemeend dankwoord door onze voorzitter Roger Amez volgde een verdiend applaus aan het adres van Olivia en haar familie.

Om de foto’s te bekijken, hier aanklikken.

2e reeks foto’s, klik hier

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s