Maandelijkse bijeenkomst met gastspreker.

Op donderdag 26 februari 2015,  was er de maandelijkse bijeenkomst en hadden wij als gastspreker de Heer Paul Deleersnijder uit Brecht uitgenodigd. De Heer Deleersnijder was voordien beroepsmilitair en afkomstig uit Hulste. Een twaalftal jaren geleden werd hij levergetransplanteerd en daardoor zet hij zich met veel overtuiging in om het probleem rond transplantatie en orgaandonatie kenbaar te maken bij de bevolking. Hij is verbonden aan de “Leuvense Levertransplanten vzw” Deze vereniging werkt nauw samen met het Universitair Ziekenhuis Leuven en de leden geven voordrachten in gans Vlaanderen om orgaandonatie te promoten en meer uitleg te geven over transplantatie, enz. De 85 aanwezige leden hebben met uitzonderlijk veel aandacht de uiteenzetting door de Heer Deleersnijder gevolgd. Wij zijn de Heer Deleersnijder dan ook zeer dankbaar voor zijn deskundige voordracht.

Na de uiteenzetting door de Heer Paul Deleersnijder konden de aanwezigen nog een kaartje leggen tot op het ogenblik dat de kaartkampioen van vorig seizoen, met name Dewaele Joseph, zou gehuldigd worden.

Voor de foto’s klik hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s